’t Uliefeest 2016

’t Uliefeest 2016

WIJTHMEN – HOONHORST – ‘T Uliefeest 2016 T’Lup Gesmeerd met Autotrek en Trekkertrek. Ook dit jaar wordt er weer een geweldig weekend georganiseerd in Hoonhorst.

Op vrijdagavond 23 september begint het feestweekend. Op vrijdagavond kan iedereen genieten van de bulderende auto’s en rokende koppelingen tijdens de autotrek. Ook gaan de nostalgische trekkers van onze voorvaderen het proberen voor de sleepwagen om hun PK’s aan ons te tonen! En dit allemaal op de laatste vrijdagavond van september! Na al dit spektakel staat het bier koud in de feesttent met live muziek!

Op zaterdag 24 september is er een brullend vol programma op het feestterrein langs de N 35 bij Zwolle. Daar zullen brullende tractoren hun krachten tonen en de special-acts zullen laten zien wat zij waard zijn! Na al dit motorgeweld en dieselgeuren is er ’s avonds weer de mogelijkheid om na te genieten in de feesttent. Dit alles met live muziek van niemand anders dan Harten 10, ‘Schot deur ’t pleeraam’, en ‘Gust’.

Tijdens dit weekend is er uiteraard ook gedacht aan de jongsten onder ons, met springkussen, raceparcours, zandbak en natuurlijk de trekkertrek!
Dus voor een onbezorgd dagje uit met het gezin kom naar Hoonhorst op 23 & 24 september.

Wanneer: 23 & 24 september
waar: Hoonhorst, feestterrein langs N35.
voor wie: Het hele gezin , vaders, moeders, opa’s en oma’s, broers, zussen ect.
Prijs: €5 p.p vanaf 12 jaar.

Foto 1
Artikel delen: