Programma van het Uliefeest

HOONHORST – Vrijdag 23 september trappen we af met ons goed gesmeerde feestweekend. We starten op vrijdag om 19:00 uur met de autotrek en oldtimer trekkertrek. Eens kijken wie de sterkste oldtimer van de Hoonhorst en verre omstreken heeft.

Ook de  auto’s zullen brullend hun krachten aan elkaar gaan meten in 3 verschillende klassen met o.a. de sportklasse. Vanaf 21:30 uur zal ‘Gust’ in de tent  hun muzikale kunsten laten horen.

Op zaterdagochtend beginnen we om 10:00 met de eerste trekkers voor de sleepwagen. De twee sleepwagens zullen de hele dag aan de bak zijn om alle trekkers en special-acts tot ballast te wezen.
En nu worden jullie natuurlijk een beetje nieuwsgierig over wat hebben ze nu weer bedacht aan special-act’s, nou we zullen het tipje van de sluier oplichten: normaal gaan ze met een sleep-as door het leven.
Maar dat is nog niet alles,we hebben een hele klasse vol met bruut geweld wat ons de oren gaat laten klapperen.

Na een schitterende dag genoten te hebben van trekkers en alles wat banden en PK’s heeft is het s’avond tijd voor feest. Om 21:00 is de tent weer open voor iedereen. Entree vinden we onzin dus is het voor iedereen gratis! En wie wil nou niet gratis naar ‘Schot Deur T’ Pleeraam’ en ‘Harten 10′ luisteren! Wat een afsluiter van zo’n gesmeerd feestje.

Artikel delen: