DA Drogisterij Santé levert maatwerk op gebied van gezondheid en uiterlijke verzorging

DA Drogisterij Santé levert maatwerk op gebied van gezondheid en uiterlijke verzorging

DALFSEN – Gezondheid staat hoog in het vaandel bij DA drogisterij Santé. Adviesdrogist Siska Plas en haar medewerkers denken graag met hun klanten mee. Bij bijvoorbeeld hoofdpijnklachten adviseren ze niet standaard een aspirientje, maar kijken samen met de klant waar de pijn vandaan komt.

Vervolgens adviseren zij een middel op homeopathische, orthomoleculaire of fytotherapeutische grondslag dat niet alleen de symptomen bestrijdt, maar ook de oorzaak aanpakt.

“Mijn passie ligt bij het helpen van mensen”, vertelt Siska. “Waar de huisarts van tegenwoordig vooral doet aan symptoombestrijding, kijken wij verder. Ik ben gediplomeerd drogist en heb door de jaren heen diverse opleidingen in homeopathie en orthomoleculaire- en fytotherapie gevolgd, dus ik adviseer niet zomaar wat. Ik ben een echt winkeldier. In mijn winkel komt alles samen. Dat werkt perfect.”

Siska en haar medewerkers volgen iedere bijscholing die er maar te volgen is. Niet alleen op het gebied van gezondheid, maar ook over uiterlijke verzorging. “In de komende maanden is zonbescherming bijvoorbeeld weer een hot item. Er zijn honderden zonnebrandmiddelen, maar niet alles is geschikt voor iedereen. Ook daarbij kijken we heel goed naar wat bij iemand past.”

Natuurlijk kan men bij DA Santé ook terecht voor een lekkere parfum of bodylotion. Daarnaast staat de zaak bekend om haar cadeaubonnen. Prachtig ingepakt en voorzien van de nodige proefjes, is dit een feest om te geven en om te krijgen.”

Op donderdag 29 september is de opening van de derde winkel in het mooie Dalfsen. Klanten kunnen drie dagen lang profiteren van 25% korting op het gehele assortiment.

Daarnaast krijgen de eerste 100 klanten op donderdag 29 september een goedgevulde goody bag cadeau. Laat u verrassen door deze aanwinst voor Dalfsen.

Wij zien U graag !!

PS:  like ons op Facebook voor leuke nieuwtjes

Artikel delen: