De 14e eindejaarsexpositie - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

De 14e eindejaarsexpositie

STAPHORST – De 14e eindejaarsexpositie 2016 is weer in beeld.
Tussen kerst en nieuwjaar is het meestal een mooie rustige periode waar veel mensen vrij zijn, grote klussen worden vaak niet opgepakt, dus is het een mooie gelegenheid om even een bezoekje te brengen aan het ‘t Koetshuus. Hier staan weer veel verzamelaars die graag hun verzameling aan anderen willen laten zien.

Veel verzamelaars hebben we weer gevonden of hebben zich spontaan aangemeld. Ook de trouwe vrijwilligers hebben zich weer bereid gevonden om de expositie tot een succes te brengen. Trouwe bezoekers zullen ook dit keer weer verbaast staan wat er zoal verzameld wordt, veel nieuwe dingen zijn te bewonderen.

Expositie
Ook dit keer staan er weer diverse verzamelingen als: een winkeltje uit vroegere tijden, project “de Hoek” een prachtige verzameling aan gegevens als foto’s enz., eet- en glasservies, kleurrijk glaswerk, sjalen-fietsnetten-zadeldekjes, modelbouw van rijtuigen waaronder een Staphorster wagen, paarden, keramiek waaronder Staphorster poppen, verzameling van spullen van de Rabobank en de historische vereniging staat er weer met een stand. Ook wordt er, net als voor gaande jaren weer koffie geschonken.

Ook meedoen?
Bent u, na dit gelezen te hebben, in het bezit van een mooie verzameling en wilt u dit delen met anderen, geef je dan op voor 2017 of daarna. Hebt u vragen, wilt u zich aanmelden, weet u iemand, bel dan 0522-463259 of mail figeland1@kpnplanet.nl.

Info
Deze expositie in het ‘t Koetshuus, Gemeenteweg 83a te Staphorst wordt geopend op woensdag de 28e om 13.00 uur en is dan open tot 21.00 uur, ook open donderdag de 29e en vrijdag de 30e van 13.00 uur tot 21.00 uur. Entree is € 1,50 per persoon en voor kinderen tot 12 jaar gratis.

Artikel delen:
Foto 1