Kijk- en doedag bij Kontrast

DALFSEN – Zaterdag 14 januari houdt Kontrast van 9.00-13.00 uur een Kijk- en Doedag voor iedereen, die in 2017 meer wil gaan bewegen of ontspannen. Bezoekers krijgen een rondleiding door het hele centrum inclusief een toer door de sauna-accommodatie.

Daarnaast kan iedereen een aantal testen en metingen laten doen en worden er demonstraties, proeflessen en stoelmassages gegeven. Onder het genot van een drankje wordt er een persoonlijk beweegadvies gegeven en de mogelijkheden voor een lidmaatschap uitgelegd. Elk lidmaatschap is voor drie maanden met een maandelijkse verlenging van één maand. Op 14 januari is er geen inschrijfgeld en mag elk nieuw lid tot 1 februari gratis naar de sauna.

Gratis body-analyse voor iedereen
Kontrast beschikt sinds kort over een nieuwe Tanita Body-analyser. De testpersoon hoeft alleen schoenen en sokken uit te doen, op de weegschaal te gaan staan en de handgrepen vast te houden. Vervolgens worden meer dan 30 metingen uitgevoerd binnen 20 seconden. Na de meting weet je niet alleen je gewicht en je vetpercentage, maar ook alles over vochtgehalte, spiermassa, links-rechts verhoudingen, botmassa, metabolische leeftijd, orgaanvet en nog veel meer. Hier wordt ook je bloeddruk gemeten. Na de body-analyse wordt er een sub-maximale conditietest op een fiets gedaan. Deelnemers krijgen de uitslagen mee naar huis om nog eens rustig na te lezen.

Na de analyses krijgen de deelnemers een persoonlijk beweegadvies op basis van wensen, doelen en mogelijkheden.

Bezoekers kunnen hun cholesterol laten meten, kunnen meedoen aan een workshop Mindfulness, kunnen een loopanalyse laten maken, kunnen een stoelmassage krijgen of kunnen een demonstratie Muskulosketetale echografie op een groot scherm volgen, gegeven door Fysio Mobilae.

Kontrast is te vinden aan de Haersolteweg 23 in Dalfsen, tel. 0529-434447, www.kontrastdalfsen.nl.

Artikel delen: