Update ongeval Heinoseweg - Foto: Wim
Foto: Wim

Update ongeval Heinoseweg

DALFSEN – De Heinoseweg is weer vrijgegeven voor alle verkeer nadat vanmorgen om onduidelijke reden een auto tegen een boom is geknald en daarna in brand is gevlogen. Je juiste oorzaak is niet bekend. Maar duidelijk is dat de auto komende vanuit de richting Heino, voor het ingaan van een flauwe bocht aan de rechterkant in de berm is gekomen, een reflectorpaalte heeft geraakt en net geen bomen. 

Mogelijk door een stuurcorrectie is de Audi A4 aan de overzijde tegen een boom gebotst. De auto is daarbij geheel vernield en de inzittende lijkt er goed vanaf te zijn gekomen.

 

De boom heeft niet alleen brandschade, maar de stam is ook op een hoogte van ongeveer 3 meter gebroken en zal moeten worden gezaagd.

Na de bluswerkzaamheden is de weg door de brandweer schoongespoten, met het gevolg dat het plaatselijk weer glad werd door ijsvorming. De mensen van de gemeente Dalfsen hadden de plak met een wagen goed aangegeven zodat er verder geen ongelukken zouden ontstaan. Even wachtend op strooizout en daarna werd de weg weer geheel vrijgegeven.

 

Het is algemeen bekend dat er op deze weg vaak met hoge snelheden wordt gereden, terwijl het een 60 km weg is, maar of dat nu ook het geval is, is niet bekend.

Foto's 4
Update ongeval Heinoseweg - Foto: Wim
Foto: Wim
Update ongeval Heinoseweg - Foto: Wim
Foto: Wim
Update ongeval Heinoseweg - Foto: Wim
Foto: Wim
Artikel delen: