30 jarig jubileum bakkerij van der Most

30 jarig jubileum bakkerij van der Most

REGIO – Bakkerij van der Most viert het 30 jarig jubileum met spetterende acties. Bakkerij van der Most zit al bijna in de hele provincie, ze zitten nu al in Dalfsen, Dedemsvaart, Heino, Lemelerveld , Ommen en Raalte. En het zal daar denk ik wel niet bij blijven.

 

Op woensdag 1 februari bestaat Bakkerij van der Most 30 jaar. De bakkerij viert dit jubileum van februari t/m december met spetterende acties. Elke maand zijn er voor de klanten verschillende acties. Aanstaande woensdag begint de bakkerij zeker voor de kijkers van Dalfsennet, met een openingsactie gebaseerd op die van 30 jaar geleden: 4 hazelino’s voor maar € 3,-. Als u nog geen kijker bent van deze site, mag u daar ook van profiteren zegt Mark.

 

‘In 1987 hebben wij de bakkerij overgenomen van Lemba BV. Wij zijn trots dat wij dit bedrijf hebben mogen voortzetten. Dankzij onze klanten kunnen we het 30 jarig jubileum vieren. Wij vinden het daarom belangrijk om het jubileum dan ook met hen te vieren. Elke maand hebben we nieuwe acties. Zo komen bijvoorbeeld een aantal ‘gouwe oude’ weer tijdelijk terug in het assortiment, zijn er spaaracties en geven we cadeaus en kortingen weg’, aldus Mark, Marja en Anton van der Most, eigenaren van de bakkerij.

‘Op www.bakkerijvandermost.nl geven we een overzicht van alle acties van dit jaar. Houd de website goed in de gaten want er kunnen acties bijkomen,’ aldus Mark.

 

Bakkerij van der Most
Bakkerij van der Most is dé brood- en banketbakkerij uit Salland en het Vechtdal waar ruim 99 procent van alle producten op ambachtelijke wijze en met passie worden gemaakt. U kunt bij de bakker terecht voor brood en banket, maar ook voor chocolade uit de eigen chocolaterie en voor typische streekproducten uit het Vechtdal en Salland. De bakkerij heeft zes winkels en één bakkerij. Vanuit deze bakkerij worden de winkels in Dalfsen, Dedemsvaart, Heino, Lemelerveld, Ommen en Raalte, meerdere keren per dag voorzien van producten die vers uit de oven komen.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie over Bakkerij van der Most en over het jubileum op www.bakkerijvandermost.nl of bezoek een van de winkels.

Zie hier nog beelden van 5 jaar geleden met Anton op beeld.

Artikel delen:
Foto 1