Vrouw gewond bij woningoverval: Laatste update

Vrouw gewond bij woningoverval: Laatste update

– De 54-jarige bewoonster van een huis aan de Dahliastraat in Raalte is zondagnacht gewond geraakt nadat ze in huis door onbekenden was overvallen en mishandeld. Het slachtoffer is opgenomen in het ziekenhuis. De politie is nog op zoek naar de daders en roept getuigen op te reageren.

Detail afzetlint

Buurtbewoners werden in de nacht van zondag op maandag rond 03.20 uur gewekt door kabaal op straat en waarschuwde de politie. Agenten troffen korte tijd later de 54-jarige vrouw met diverse verwondingen buiten op straat aan. In haar woning trof de politie sporen van geweld aan. Op basis van eerste onderzoek zouden drie onbekenden de vrouw in huis hebben overvallen en zouden ze er met een donkere Volkswagen Golf vandoor zijn gegaan. Korte tijd later werd in Diepenveen een Volkswagen Golf brandend  aangetroffen. Onderzocht wordt of die wat met de zaak te maken heeft. Inmiddels is wel gebleken dat deze auto kort daarvoor in Deventer was gestolen.

 

Getuige? Meld je!

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren. In het bijzonder getuigen die rond het tijdstip van 03.20 uur iets gehoord en/of gezien hebben in de omgeving van de Dahliastraat in Raalte. Maar ook getuigen die iets hebben gezien of gehoord kort voor of kort na de autobrand aan De Marke in Diepenveen, waar de brandende auto werd aangetroffen. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier op de website van politie.nl. Liever anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Artikel delen: