Nog meer benoemingen in Dalfsen - Foto: Wim
Foto: Wim

Nog meer benoemingen in Dalfsen

DALFSEN – Tijdens de raadsvergadering werd tot lid van de raadscommissie van de VVD benoemd de heer Reint Warmelink uit Hoonhorst (Lenthe). Reint volgt al een paar jaar de vergaderingen in de raadszaal en is daar goed op voorbereid. Hij kan in voorkomende vergaderingen de heer Veldhuis van de VVD vervangen.

De raadscommissie heeft zoals gebruikelijk een onderzoek gedaan naar de geloofsbrieven, maar niets stond benoeming in de weg. Hij werd dan ook met alle stemmen uit de raad (20) gekozen.

Wij wensen Reint alle wijsheid toe in de komende periode.

Maar er waren meer benoemingen gisteravond, de benoemingen van bestuursleden Kulturhus te Nieuwleusen i.o. Hier zijn 5 kandidaten in voorgedragen. De heer H. Groenhuis als voorzitter en bestuursleden de heren H. van Zanten, Y.P. Veldhuis, G. Schoonhoven en H. Odink.

Vanuit de raad kwam alleen de vraag waarom er geen vrouw in het bestuur zit. Het blijkt dat er aanvankelijk wel twee kandidaten waren, maar toch weer afgehaakt, dus de mannen moeten het doen.

Ook hier was de volledige raad eens met het voorstel en kreeg het de volle aantal stemmen (20).

In een vergadering van februari worden de statuten voor de oprichting van het Kulturhus opgesteld en voorgelegd aan de raad.

WvdV

Artikel delen:
Foto's 3
Nog meer benoemingen in Dalfsen - Foto: Wim
Foto: Wim
Nog meer benoemingen in Dalfsen - Foto: Wim
Foto: Wim