Bij Rianne’s Hondentrimsalon is elke hond welkom

Bij Rianne’s Hondentrimsalon is elke hond welkom

PUNTHORST – Na de zomer is Rianne Pool gestart met haar hondentrimsalon ‘Rianne’s Hondentrimsalon’.  Rianne’s Hondentrimsalon is gevestigd bij dierenpension Happy Care in Punthorst.

Mijn naam is Rianne Pool, in de zomer van 2016 heb ik mijn diploma hondentrimmen gehaald. In mijn opleiding heb ik veel stage gelopen bij verschillende trimsalons waaronder een trimsalon in Raalte en in Zutphen om zo veel mogelijk ervaring op te doen.

Bij Rianne’s Hondentrimsalon is elke hond welkom. Voor het trimmen van een hond neem ik de tijd zodat de trimbehandeling zo aangenaam mogelijk word voor de hond. U kunt bij mij terecht voor de totale verzorging van de vacht van uw hond. Elk ras heeft weer zijn eigen trimbehandeling nodig: een wasbeurt, scheren, knippen, borstelen, plukken of ontwollen, bij elk ras is de trimbehandeling weer anders. Bij een trimbehandeling knip ik ook de nagels en kijk ik ook de oren na om eventueel te reinigen dit is bij de trimbehandeling inbegrepen.

Ook is het mogelijk om naar mijn trimsalon te komen om alleen de nagels te knippen of de hond te laten wassen.

Honden van elke leeftijd zijn welkom in  mijn trimsalon. Ook puppy’s zijn welkom in de trimsalon. Al vanaf  12 weken kan de puppy al kennis maken met de trimsalon, ik laat de puppy wennen aan de trimtafel, borstelen, wassen, drogen en nagels knippen. Zo leert de pup al vroeg dat de trimsalon een fijne plek is om naar toe te gaan. Voor het trimmen van een puppy plan ik voldoende ruimte in om ook u als baas alles uit te leggen wat we met uw hond kunnen doen in de trimsalon.

Rianne’s Hondentrimsalon
Domineesakker 1
7715 RD Punthorst
www.rianneshondentrimsalon.nl

Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt bellen of mailen naar: 06 22 59 47 94 / info@rianneshondentrimsalon.nl

Artikel delen: