Dalfsen tekent massaal – resultaat: Kamervragen

Dalfsen tekent massaal – resultaat: Kamervragen

DALFSEN – Maar er moeten nog veel meer handtekeningen bij! Met zijn allen hebben we een mooi eerste resultaat van de petities en de campagne tegen laag vliegen bereikt. Zaterdag werden kamervragen door de CDA-tweede kamerleden Omtzigt en Helvert gesteld.

 

Pieter Omtzigt (@PieterOmtzigt)
18-02-17 17:41

Vragen met @Martijncda over de zeer lage aanvliegroutes over Overijssel naar vliegveld Lelystad pic.twitter.com/u2RchjQVxR

 

Bouwien Rutten van de CDA-statenfractie Overijssel stelde ook vragen.

 

Bouwien Rutten (@BouwienRutten)
18-02-17 17:17

Statenvragen over zorgen hoogte aanvliegroutes Lelystad @CDAOverijssel wil deelname @ProvOverijssel Alderstafel en infosessie inwoners #psov pic.twitter.com/q2XWYex72E

 

Bedankt aan iedereen die onze petitie al heeft getekend. Dit is het effect van samen optrekken!

 

Blijf vooral iedereen in uw omgeving aansporen om ook te tekenen!!! Ouders, grootouders, buren, kennissen, vrienden, clubgenoten, carnavalsvierders en teamleden. Laten wij Den Haag maar eens zien wat noaberschap is.

 

We willen niet opdringerig zijn, we doen dit voor de toekomst van onze streek, onze toerismesector, voor u en ik, voor de ooievaar en het korhoen en bovenal voor onze kinderen en kleinkinderen. Wilt u een laagvliegroute horen, gaat u dan maar eens in Aalsmeer buiten staan. Dat mag hier echt niet gebeuren!

 

De huidige 6200 handtekeningen zijn leuk, maar we hebben er echt nog veel meer nodig om blijvende indruk te maken. Tekent u op:

 

https://petities.nl/petitions/red-overijssel-aanvliegroute-naar-lelystad-kan-hoger-moet-hoger?locale=nl

 

Komende week gaat onze website www.hoogoverijssel.nl online. Ook zijn er momenteel posters in de maak die u aan uw raam kunt plakken. En stickers, voor op uw auto. Meer nieuws hierover volgt spoedig.

 

Heel veel dank!

Artikel delen:
Foto 1