Goede overwinning voor S.V. Nieuwleusen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Goede overwinning voor S.V. Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Na de afgelasting van week moest S.V. Nieuwleusen het zaterdagmiddag 18 februari in Beilen opnemen tegen c.v.v. Fit Boys. Op voorhand geen makkelijke tegenstander, de oranjehemden gingen wel met de 3 punten huiswaarts door een mooie 0-3 overwinning.

Vanaf de aftrap was duidelijk dat Fit Boys met de nodige wilskracht en fysieke voetbal ging proberen het voetballen van S.V. Nieuwleusen te ontregelen. S.V. Nieuwleusen probeerde wel te voetballen, maar door het direct storen van Fit Boys was het lastig om elkaar te vinden. Het spel was onnauwkeurig en echte mogelijkheden om de score te openen waren van beide kanten niet aanwezig.

 

Na de thee een enigszins ander beeld. Door de fysieke kracht die al was gegeven in de eerste helft kwam er wat meer ruimte voor S.V. Nieuwleusen om te voetballen. Toch was het Stefan Eefting van Fit Boys die de score bijna wist te openen, echter hij zag zijn inzet via de binnenkant van de paal niet in het doel verdwijnen. Uit de counter wist S.V. Nieuwleusen wel de score te openen. Een afstandsschot van Ruben Brinkman werd van richting veranderd en kwam voor de voeten van spits Reinier Meijerink, deze wist zich wel raad met deze opgelegde kans en plaatste de bal achter doelman Oosting 0-1.

 

 

Dezelfde Reinier Meijerink wist 3 minuten later ook de 0-2 op het scorebord te brengen. Na een prachtige actie in het 16 metergebied draaide hij zich knap vrij en schiet de 0-2 binnen.
Uiteraard ging Fit Boys nog meer kracht ten toonstellen wat ook resulteerde in de nodige gele kaarten. Kers op de taart deze middag was de goal van Mark de Weerd, met een prachtige volley van 20 meter passeerde hij doelman Oosting en bracht de eindstand op 0-3.
A.s. zaterdag 25 februari speelt S.V. Nieuwleusen om 14.30 uur de inhaalwedstrijd thuis tegen S.C. Rouveen.

0-1 Reinier Meijerink
0-2 Reinier Meijerink
0-3 Mark de Weerd

Opstelling S.V. Nieuwleusen:

Timo Muller, Robert Veenstra (69e min Justin Beentjes) Rob Muller, Erwin Goutbeek, Bas Evenboer, Ruben Brinkman, Mark de Weerd, Erwin Dijk, Saake Malestein (61e min Anne Jan Broek), Tom Vasse (80e min Rémon Scheepers) Reinier Meijerink

Artikel delen: