Doe jij ook weer mee?

DALFSEN – Doe jij ook mee aan het 58e zomeravondvolleybaltoernooi?? Heb jij je nog niet opgegeven voor het 58e zomeravondvolleybaltoernooi van DALVO??  Het kan nog tot 11 maart a.s.!! Het toernooi wordt gespeeld van 8 tot en met 19 mei in de Trefkoele+.

Vraag vrienden en vriendinnen, buren en collega`s en kom een paar avonden   (3, max 4 in twee weken) super gezellig volleyballen in de Trefkoele+ op het niveau dat bij jou past. Kun je niet zo goed volleyballen? Geeft niet. Er is altijd wel een poule, heren, dames of gemengd waarin je met plezier kunt spelen.

 

Gelukkig doen ook steeds meer bedrijven mee aan het toernooi en dat is weer prima voor het elkaar als collega`s nog beter leren kennen. Kom je elkaar tegen dan heb je het er nog even weer over. Bovendien is het een prima reclame voor de bedrijven. Jou naam wordt genoemd!

 

Niet voor niets kan het toernooi al voor het 58e jaar georganiseerd worden omdat de gezelligheid met elkaar en toch ook wel een beetje de rivaliteit onder elkaar en het na afloop nog even bij praten zo sfeerbepalend is.

 

Inlichtingen en opgeven kan nog tot 11 maart a.s. bij:

Jan de Weerd, bj.deweerd@ziggo.nl en Jelly Boerdijk, j.s.boerdijk@ziggo.nl

 

 

Artikel delen: