Weer komt Dalvo MA1 niet verder dan 1 set winst

DALFSEN – Zoals in veel wedstrijden komt Dalvo MA1 niet verder dan 1 set winst. Ook nu is de tegenstander niet veel beter, maar heeft het 1 wapen waar het door Jeanette Visscher Makelaars gesponsorde team niet tegen opgewassen is. Kracht! Een tweetal speelster van Be Fair MA1 uit Ens hebben zo’n krachtige opslag, wij zeer veel moeite mee hadden.

 

In Ens begon de 1e set begon voortvarend. Een 3-7 voorsprong verdween echter als sneeuw voor de zon, toen 1 speelster haar harde opslag liet zien. Ineens stonden wij achter. Toen ook nog de 2e speelster haar kracht liet zien was het gat geslagen. Ondanks redelijk spel kon het gat niet meer gedicht worden en verloren wij deze set met 25-19.

 

In de 2e set werd het beter wordende spel voortgezet en kwam Be Fair er niet aan te pas. Een bevlogen Dalvo liep snel uit naar een comfortabele voorsprong en won deze set met 16-25.

Zo werd duidelijk dat wij eenmaal in de rally’s beter waren. En als de controle er was bij hun opslag wij misschien zelfs deze wedstrijd wel konden winnen.

 

Na deze opsteker volgde jammer genoeg een matige 3e set. Nu was het vooral de eigen service die flink haperde. In het rondje van 6 speelster die mochten opslaan, was er maar 1 goed. Tel daarbij op de kracht van Be Fair en daarmee is direct het verlies (25-18) in de 3e set verklaard.

 

In de 4e set probeerden wij nog het nog wel, maar een 5e set zat er niet in. Deze ging verloren met 25-20. Er werd voor elk punt gestreden en lang was het spannend.  Maar meer dan 1 setje winst zat er vandaag helaas niet in.

 

Volgende week speelt Dalvo MA1 thuis tegen Vovem MA1 uit Emmeloord. Aanvang van deze wedstrijd is 16.30 uur. Tot ziens in De Trefkoele.

 

Coach Dalvo

Artikel delen: