Ook dit jaar: mooi- en slechtweer regeling zwembaden

DALFSEN – Net als voorgaande jaren: flexibele openingstijden openluchtzwembaden gemeente Dalfsen, dus open naar behoefte min of meer. Bij mooi weer regeling: In de praktijk betekent dit dat het zwembad gewoon de gehele dag geopend is volgens de normale openingstijden.

 

Op dagen dat het warmer is dan 25 °C en wanneer de weersomstandigheden goed zijn om extra in de buitenlucht te zwemmen, blijven de zwembaden circa 1 uur langer en/of tussen de middag open. Ook op de zondagmorgen gaan beide zwembaden bij 25 graden om 10.00 uur open in plaats van 13.00 uur. Uitgangspunt is daarbij de meerdaagse weersvoorspelling van buienradar.nl en wel twee dagen voor de betreffende dag. Zo is bijvoorbeeld de meerdaagse weersvoorspelling van buienrader.nl op woensdag bepalend voor vrijdag.

Slecht weer regeling!

De gemeente Dalfsen heeft het recht om de tijden van openstelling van het zwembad te wijzigen en de accommodatie geheel of gedeeltelijk te sluiten bij noodweer. De openluchtzwembaden in Dalfsen en Nieuwleusen openen hun poorten op zaterdag 22 april 2017. De openluchtzwembaden in Dalfsen en Nieuwleusen openen hun poorten op zaterdag 22 april 2017.

 

Artikel delen: