Dalvo MA1 wint weer met 4-0 van Vovem MA1 - Foto: eigen geleverde foto

Dalvo MA1 wint weer met 4-0 van Vovem MA1

DALFSEN  – Net als in de uitwedstrijd wist Dalvo MA1 ook nu weer met 4-0 te winnen van Vovem MA1. De tegenstander, afkomstig uit Emmeloord, staat laatste in de competitie en heeft pas 1 set gewonnen. Dalvo MA1 staat 1 plaats hoger, maar wel met 14 punten meer.

In de warme 1e hal van De Trefkoele+ was Dalvo MA1 vanaf het begin het betere team. Al snel namen wij een comfortabele voorsprong. Met technisch goed verzorgd spel kon steeds weer een goede aanval opgezet worden. Vovem had daar geen juist antwoord op en zo kon de 1e set afgesloten worden met 25-15.

De 2e en 3e set waren een stuk spannender. Wij gingen iets slordiger spelen en Vovem speelde iets beter. Gelijkopgaand werd gestreden voor elk punt. Telkens stond Dalvo wel een beetje voor. Maar bij een stand van 23-23 werd de set toch cool binnen gehaald (25-23).

Met een slecht begin in de 3e set, moest Dalvo flink werken om de achterstand van wel 5 punten weg te werken. Dat lukte door een aantal goede services en een goede teamprestatie. Aan het eind van de set werd een kleine voorsprong nog weg gegeven en kreeg Vovem zelfs 1 setpunt. Met een 23-24 stand op het bord konden wij ons geen foutje meer veroorloven. En waar dit aan het begin van het seizoen steeds mis ging, kon het door Jeanette Visscher Makelaars gesponsorde team nu wel het setpunt wegwerken. En zelfs direct de set uitmaken met 3 goede punten achter elkaar. 26-24 was de eindstand van deze set.

De laatste set was veel minder spannend. Dalvo was weer beter aan het spelen en wilde ook de 4e set winnen. De voorsprong werd steeds groter. En met een duidelijk 25-17 werd de set gewonnen.

Door deze gewonnen wedstrijd heeft Dalvo MA1 nu 20 punten behaald. Een goede prestatie voor dit zeer jonge team. Volgende week spelen wij de laatste uitwedstrijd van dit seizoen. In Joure begint de wedstrijd om 15.30 uur tegen Joure MA1.