Even voorstellen: Jan Knol van Taxi SBKnol

Even voorstellen: Jan Knol van Taxi SBKnol

DALFSEN – Ik wil mij graag even voorstellen, ik ben Jan Knol en misschien heeft u mij al wel rond zien rijden in mijn witte taxi. Nadat ik dertig jaar onafgebroken voor een en dezelfde baas (Defensie) heb gewerkt heb ik besloten dat het tijd werd om het roer helemaal om te gooien.

Omdat autorijden een hobby van mij is en ik daarnaast ook graag met mensen praat leek mij de plek achter het stuur van een taxi de enige juiste voor mij. Ik heb na het behalen van mijn chauffeursdiploma Taxi ervaring opgedaan bij diverse taxibedrijven, waaronder RM Taxi Zwolle, Taxibelcentrale Zwolle, Taxi Select Kampen en Munckhof Taxi uit Horst. Ik heb daar met veel plezier gewerkt en ben nu toe aan een nieuwe stap.

Omdat ik familiaire banden heb met Dalfsen (schoonfamilie) weet ik dat er geen groot aanbod van taxivervoer is in Dalfsen en omstreken en daarom lijkt het mij een mooie uitdaging om met mijn eigen taxi daar wat aan te doen.

U wordt vervoerd in een (nu nog) nieuwe Mercedes B180, deze beschikt over een zogenaamde hoge instap en is dus ook zeer geschikt voor degene onder ons die wat minder goed ter been zijn.

Helaas kan ik geen sociaal recreatief (WMO-, Valys- of rolstoel) vervoer aanbieden, wel beschikt de auto over een ruime kofferbak waarin uw rollator moeiteloos mee kan.

Ik zal voornamelijk te vinden zijn op de parkeerplaats bij het station van Dalfsen, maar mocht u mij daar niet zien schroom dan niet om mij te bellen (06-58949275), ik woon in Zwolle Zuid en heb dus een prima uitvalbasis om met ongeveer 15 minuten in Dalfsen te zijn.

Wilt u liever niet mobiel bellen dan kunt u mij natuurlijk ook via de vaste aansluiting bereiken op nummer 038-3377522.

Ik hoop u graag te ontvangen als gast.

Met vriendelijke groet
Jan Knol

Artikel delen: