Keuze makelaar belangrijke succesfactor

Keuze makelaar belangrijke succesfactor

Dalfsen – Als er veel tijd is om een huis te verkopen, krijgt het keuzeproces om een makelaar te vinden ook meer aandacht. Soms is er niet zoveel tijd vanwege persoonlijke omstandigheden.

Radiodiagnostisch laborante Laurenske Nijenhuis uit Dalfsen ervaarde dat kortgeleden. Ze is blij dat haar huis relatief snel verkocht is. “De keuze voor Reinier Veerman als verkoopmakelaar was een schot in de roos. We hebben daar gelukkig geen extra zorgen over gehad. Nu het huis verkocht is, kunnen we weer nieuwe stappen zetten.”

Onvoorziene omstandigheden dwongen Laurenske en haar partner helaas om hun huis te verkopen. Laurenske: “Helaas waren we genoodzaakt om ons huis aan het Geerdinkserf 50 te koop te zetten. De kosten waren te hoog om hier te kunnen blijven wonen. “Om een verkoopmakelaar te vinden, keek ze eerst rond in haar eigen netwerk. “Ik ken Reinier nog van vroeger via een gezamenlijke kennis. Na het eerste gesprek waren we snel om. Hij is vlot, doet het in Zwolle heel goed met de huizenverkoop en biedt een lage courtage van 1,15% (excl. btw).” Natuurlijk heeft ze ook in Dalfsen rondgekeken voor een makelaar. “Veerman Makelaardij gaf ons het vertrouwen dat alles snel geregeld zou worden. Hij gaf duidelijke uitleg over hoe de verkoop verloopt én hij regelde alles zelf met maten en bouwtekeningen. Wat ook heel handig is: hij stuurt een appje als er een kijker komt, communiceert vlot via app en mail. Voor ons in deze drukke tijd ideaal.”

Verkocht
Na vier maanden is het huis aan de Geerdinkshof verkocht. “Ik hoopte natuurlijk dat het sneller zou gaan, maar intussen kwamen er nog meer huizen in de straat te koop, dus het was best spannend. Het geeft rust dat het huis verkocht is en het goede nieuws is dat we allebei ook een nieuw huis in Dalfsen hebben gekocht. We zijn klaar voor een nieuwe stap in ons leven. Doordat familie en lieve vrienden voor ons klaar staan, is de overstap van huis naar huis goed te maken. ”

Laurenske Nijenhuis is blij dat er geen extra zorgen ontstonden rondom de verkoop van het huis. Er zijn immers al genoeg zaken waar de aandacht naar uitgaat. “Zoek je een vlotte makelaar die je helemaal ontzorgt, dan zou ik zeker naar Reinier Veerman gaan.”

 

Artikel delen: