Salon Images genomineerd voor Trend Vision Award

Salon Images genomineerd voor Trend Vision Award

NIEUWLEUSEN – Salon Images-kapster Janneke is genomineerd voor de Wella Trend Vision Award 2017. Opnieuw een blijk van erkenning voor het niveau dat Salon Images nastreeft.

“We doen al een flink aantal jaren mee met deze jaarlijkse Award-wedstrijden van Wella en proberen daarbij een zo goed mogelijk resultaat te bereiken”, zegt Sabine Versteeg van Images. “Wij – Janneke, Sabine, Ellie, Hanneke en Samantha – hebben allemaal een inzending ingestuurd en de jury heeft ditmaal de inzending van Janneke genomineerd. Dat kregen we onlangs te horen en we zijn er erg blij mee. We horen hiermee bij de eerste acht van Nederland. Natuurlijk werken we allemaal geïnspireerd aan een eigen inzending, maar we buigen ons allemaal over elkaars concept, zodat we het kunnen versterken. In die zin is het toch teamwork. ”

Het betekent dat Janneke op 17 september haar model ‘live on stage’ mag presenteren tijdens de Nederlandse finale van de Wella Trend Vision Award in Amsterdam. Tijdens dit ’big event’ worden de kandidaten gekozen die Nederland mogen vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Londen. Deze wedstrijd kent twee categorieën: Color Vision en Creative Vision. Janneke doet mee in de laatste categorie.

Artikel delen: