Onder de loep deze week

Onder de loep deze week

REGIO – Zaken in Onder de Loep van 15 juni komen uit:  Ommen, Deventer, Almelo, Zwolle, Hengelo – Deze week in Onder de Loep weer zaken met goede camerabeelden. Onder de Loep wordt tweewekelijks op donderdagavond bij RTV Oost uitgezonden vanaf 17.45 uur en zal daarna elk uur worden herhaald.


Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder ‘Gezocht’ of ‘Vermist’ op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto’s van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Ommen, overval
Op donderdagmorgen 18 mei rond 09.15 uur wordt een 50-jarige man thuis in zijn woning aan de Friesendorpstraat overvallen door een onbekende man. Hierbij raakte de man gewond. De dader, een donkergetinte man van 25-30 jaar oud en circa 1.75 m met zwart krullend haar en een dun snorretje ging er daarna vandoor. Van de verdachte is een compositietekening gemaakt. Deze wordt in de uitzending getoond.
2017224761

 

Deventer, zware mishandeling
Op zaterdag 3 juni, rond 01.30 uur, werd een 26-jarige inwoner van Deventer gewond aangetroffen op de Zutphensestraat. De man verklaarde te zijn mishandeld door twee inzittenden van een kleine donkere personenauto op de kruising Noordzeestraat/Mr. HF de Boerlaan. Aanleiding voor de mishandeling zou een verkeersincident zijn geweest kort na middernacht in het centrum van Twello. De man werd met zwaar letsel opgenomen in het ziekenhuis. In de uitzending verschillende vragen rondom dit incident.
2017252628

 

Zwolle, poging diefstal uit autobedrijf
Op zaterdagmiddag 13 mei probeert een onbekende man autosleutels uit een kluis van een autobedrijf aan de Molenland weg te nemen. Een medewerker van het bedrijf betrapt de onbekende man met de sleutel van de kluis in zijn hand en stuurt de onbekende man weg. Een collega weet nog snel foto’s van de onbekende man te maken.
2017216573

 

Hengelo, eigenaren sieraden gezocht
Op maandagmiddag 1 mei vond een wandelaar aan de Drienerwoldeweg diverse sieraden in de berm. Vermoedelijk zijn de kettingen, armbanden en horloges van diefstal of inbraak afkomstig. Foto’s van de aangetroffen sieraden worden in de uitzending getoond.
2017196034

 

Zwolle, diefstal/verduistering Iphone
Op zondag 26 februari tijdens de carnaval, verliest een 25-jarige inwoonster van Zwolle haar iPhone in een snackbar aan de Luttekestraat. Een medewerker vindt korte tijd later de telefoon en vraagt aan een onbekende man, die op haar plek is gaan zitten, of de telefoon van hem is. Zonder blikken of blozen zegt de man ‘Ja’ en steekt de telefoon van de vrouw in zijn zak. De man, die in gezelschap was van twee andere mannen, staat zeer duidelijk op beeld.
2017090561

 

Almelo, diefstallen uit bedrijven
Op dinsdagmiddag 14 maart tussen 15.45 en 16.30 uur vinden er meerdere diefstallen plaats bij bedrijven aan de Kieftsbeeklaan en de Hospitaalweg in Almelo. Een nog onbekende man loopt daar brutaal de bedrijven binnen, kijkt wat rond en neemt o.a. een rood/oranje rugtas en mogelijk ook diverse portemonnees weg. Bij een van de bedrijven zijn bewakingsbeelden gemaakt en daarop is te zien dat de man met de gestolen tas het pand verlaat en wegrent. Buiten stapt hij in een grijze auto die aan komt rijden.
2017118363

 

Artikel delen: