Vrouw met tas: Daniëlle de Krosse - Foto: Paul Scholten
Foto: Paul Scholten

Vrouw met tas: Daniëlle de Krosse

DALFSEN – Vrouw met tas 7 – Daniëlle de Krosse. Daniëlle de Krosse is werkzaam bij de gemeente Dalfsen als HR adviseur. De rode tas die ze op de foto draagt, heeft ze al vele jaren. Het is namelijk de tas die ze van haar eerste salaris heeft gekocht. Een mooi aandenken aan de start van haar loopbaan. 

Daniëlle sjouwt altijd veel mee in haar tas; deze tas heeft volgens haar genoeg ruimte. Verder is de tas groot genoeg om haar laptop te vervoeren.

Sinds de geboorte van haar zoon Sten gebruikt ze de tas regelmatig als “luiertas”.

Ook veel andere spullen voor Sten, zoals speentjes, speelgoed en “toetendoekjes”, zijn altijd in de tas aanwezig.

De tas van Daniëlle is bijna een complete drogisterij. Handig om altijd bij je te hebben: reserve lenzen, labello, geurtje, make-up, desinfecterende handgel,  handcrème. Volgens Daniëlle zijn dit spulletjes die altijd van pas kunnen komen. Haar slogan is ook: You never know!

Wat niet onvermeld mag blijven: Daniëlle is een echte zoetekauw. In de haar tas zit dus altijd “snaaispul”; chocola en drop in allerlei soorten.

Haar hobby’s zijn: uit eten te gaan, shoppen, wandelen, lezen. Ook geniet zij erg van fietsen samen met Sten.

Voor de vakantie van 2017 bestaan nog geen concrete plannen. De bestemming is: waar het lekker weer is. Dat kan dus betekenen een vakantie in Nederland of misschien wel in Zuid-Frankrijk.

Voor Daniëlle is een cabrio een droomauto. Ze staat nu voor een witte Citroën 2CV (ook wel “het lelijke eendje ” genoemd).

Foto en tekst: Paul Scholten Dalfsen

Artikel delen: