Vechtival Outdoor scoor vandaag nog de laatste tickets!

Vechtival Outdoor scoor vandaag nog de laatste tickets!

DALFSEN – Zaterdag 1 juli vindt de derde editie van Vechtival Outdoor plaats. Met dit jaar een bomvol programma. De laatste tickets zijn in de verkoop gegaan dus beter ben je erbij aanstaande zaterdag!

Voor dit jaar heeft de organisatie flink uitgepakt. “We hebben meer gewerkt aan de beleving van het festival”. Met bijzondere tenten, super gave aankleding en een diversiteit aan acts”.

De afgelopen 2 edities waren er twee podia, Hardstyle en House. Dit jaar is hier voor het eerst een Techno stage aan toegevoegd met een line up van Zwols geweld. Zo komen o.a. Roy El kei, Jello, Tom vd Boom, Dann el Palo en Lady Lucid draaien.

Dalfsense Lady Lucid ook wel bekend als Miss Jay (Jeanet Westerkamp) is na een lange periode van herstel weer helemaal back 2 track!

Met de zon op ons dakje krijgen wij het helemaal in onze bol! Daarom hebben we een kleine verrassing voor je! Naast de bekende drie area’s nu ook de Secret Silence Area! Beter bekend al een stille disco.

Ergens op het festival terrein kom je een geweldig DJ busje tegen.
Je ziet wat mensen dansen maar hoort geen muziek. Je loopt naar de Dj, ontvangt een koptelefoon en zet deze op. Plug in en laat je verrassen door de diverse stylen! Van 80’s naar happy hardcore en van happy hardcore naar rock, pop, top 40 en meezingers! Niets is te gek!

De te gekke roze kerk waar de house area zich bevind zal direct om 14:00 uur plaats bieden voor twee Vechtival huwelijken! Benieuwd naar deze bijzondere trouwerij!? Tussen 14:00 en 15:00 is de kerk open voor publiek!
Vanaf 15:00 zal de winnaar van het dj contest van vorig jaar de stage officieel gaan openen.

STMPGVR presenteert dit jaar de Crazy Hour op de Mainstage! Een te gek uurtje waar het publiek totaal uit zijn plaat kan gaan. Naast de lekkerste beats zullen hier ook meer dan 100 strandballen je om de oren vliegen.
Naast al het muzikale geweld wat door meer dan 30 dj’s wordt verzorgd is er natuurlijk ook weer ruimte om lekker te loungen op zitzakken en strandstoeltjes rondom de Beachbar!

Even bijkomen en een hapje snacken, niets ontbreekt er tijdens deze derde editie van Vechtival Outdoor 2017! Alle info en de laatste tickets zijn te vinden op www.vechtival.com  Let op alleen vandaag nog!

 

Video 1
Video: Memories Forever - Preview | Vechtival Outdoor 2017
Artikel delen: