Vrouw met tas: Mieke Nes - Foto: Paul Scholten
Foto: Paul Scholten

Vrouw met tas: Mieke Nes

DALFSEN – NIEUWLEUSEN – Vrouw met tas 8 – Mieke Nes. Mieke Nes is geboren in Dordrecht en zij woont – na diverse omzwervingen – sinds 9 jaar in Nieuwleusen. Mieke is moeder van 3 zonen waarvan de oudste 22 jaar is. Vanaf 2016 werkt zij bij de gemeente Dalfsen waar zij het “super naar haar zin heeft”.

Dagelijks fietst Mieke (op haar E-bike) van Nieuwleusen naar Dalfsen en weer terug.

Deze fietstocht geeft haar een heerlijke ontspanning voor en na het werk.

Zij neemt haar tas (die niet te groot, maar ook niet te klein moet zijn) altijd met haar mee. Het formaat tas moet wel groot genoeg zijn om een heleboel dingen mee te nemen; zoals agenda, een werkende pen, make-up spullen, parfum, een bril en kauwgum.

Ook heeft zij altijd een fietsreparatiesetje bij zich. In noodgevallen is zij goed in staat om zelf een fietsbandje plakken.

Volgens haar vriend koopt en bewaart Mieke veel bigshoppers. Als het aantal echt kolossaal wordt, doet zij er afstand van in de Kringloopwinkel.

Mieke heeft gisteren een nieuwe tas gekocht. Zij wilde echt niet op de foto met de oude tas.

Met haar oude tas waren vaak spulletjes weg; deze tas bleek namelijk een dubbele bodem te hebben gekregen. Mieke was helemaal niets kwijt; net als Hans Kazan “toverde” zij haar spullen telkens uit de onderste bodem weer te voorschijn.

Enkele hobby’s van Mieke zijn: dansen, naar films kijken, gitaar spelen, sporten.

Daarnaast maakt ze ook tijd vrij om thuis te klussen en te tuinieren.

Mieke houdt van gezelligheid en dat uit zich in uitgaan en leuke dingen doen met vrienden/vriendinnen.

Foto en tekst: Paul Scholten Dalfsen

Artikel delen: