Dorcas Winkel Dalfsen ruimt op

DALFSEN – De opruiming van de zomerkleding bij Dorcas zet door. U hebt al kunnen profiteren van de 50% kortingactie op alle T-shirts en blouses met korte mouwen en korte broeken. Vanaf deze week vallen ook verschillende zomerbroeken, jurken en jassen onder deze korting.

 

Een rek met broeken, jurken en jassen zullen gemerkt worden met een rode sticker zodat u duidelijk kunt zien wat onder de actie valt. En de vrijwilligers gaan gewoon door met aanvullen dus ook deze week hangt er weer nieuwe kleding voor u tussen. De tweedehands kleding is gecontroleerd en ziet er vaak als nieuw uit. Maar in het assortiment zit ook nieuwe kleding van soms dure merken tussen.

Ook zijn deze week alle schoenen met 50 % korting te koop. Een echte meevaller, zodat u er weer lichtvoetig bij loopt in uw vakantie. Blij met nieuwe schoenen en blij omdat u uw medemens in Kenia hebt kunnen helpen.

En hebt overcomplete goederen die nog helemaal goed zijn dan kunt u die brengen tijdens de openingstijden van de winkel. Voor grotere dingen zoals meubels kunt u een afspraak maken zodat deze opgehaald kunnen worden met de Dorcasbus.

Met de opbrengst, ook van deze acties, wordt het project in Kenia ondersteund.

De vrijwilligers van Dorcas Winkel Dalfsen willen u graag  ontmoeten in de winkel die open is op woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Dorcas Winkel Dalfsen

Wilhelminastraat 60 in Dalfsen.

Telefoon: 0529-466055

 

 

Artikel delen: