Klassiek familiecircus met Bossle

DALFSEN – Zoals dat van oudsher gaat kondigt het circus altijd tijdig haar komst aan. De kleurige borden op drukke plekken in de gemeente Dalfsen laten aan duidelijkheid niets te wensen over.

Van woensdag 16 tot en met zaterdag 19 augustus staat de roodgele tent van familiecircus Bossle op het evenemententerrein in Dalfsen.

Al vijf gereraties lang reist het circus door heel Europa. “Zolang er kinderen geboren worden, zal er circus zijn”, aldus het echtpaar Tunita en David Bossle, de directie van Circus Bossle dat zich presenteert zich als het gezelligste circus van Nederland. De voorstellingen zijn op klassieke leest geschoeid, maar het schitterende decor en de lichtshow zijn wel helemaal van deze tijd. De dieren zijn de blikvangers. Als de prachtige Palamino-hengst de piste binnen komt draven klinken standaard de oh’s en ah’s,

Daarnaast zijn er pony’s, ezels, lama’s en zelfs een dressuur met dwerggeitjes. Geen circus zonder clown en daarop vormt Bossle geen uitzondering. Keer op keer rollen de vrolijke clowns  de tent binnen en laten jong en oud gieren om hun grappen en grollen. De charmante Miss Loreen laat zien dat het klassieke jongleren met de handen ook met de voeten kan.

Natuurlijk heeft elke voorstelling een spectaculair einde. Dankzij mister Vulcano krijgt elke voorstelling een spectaculair einde. Hij speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen.

De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van vijftien minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn al vanaf slechts tien euro verkrijgbaar aan de kassa. De kassa is iedere speeldag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. In vele winkels en bedrijven in de regio worden kortingsbonnen uitgedeeld.
De voorstellingen zijn op woensdag, donderdag en vrijdag om 18.30 uur en zaterdag om 15.00 uur. Voor meer info zie: http://www.circus-bossle.nl/index.html

Artikel delen: