Den Alerdinck Zomerfair - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Den Alerdinck Zomerfair

LAAG – ZUTHEM – Dit weekend  11, 12 en 13 augustus vindt de vierde editie van de Den Alerdinck Zomerfair plaats op Havezate Den Alerdinck in Laag Zuthem (nabij Heino). Den Alerdinck biedt de fair een prachtig groen decor dat zich kenmerkt door een glooiend landschap, mooie tuinen, een knusse boomgaard en dit alles in een stijlvolle setting.

 

De kracht van de Den Alerdinck Zomerfair kenmerkt zich door een breed scala aan standhouders met kwalitatief hoogwaardige producten, passend bij de locatie. Denk hierbij aan mooie woonaccessoires, tongstrelende lekkernijen, prachtige serviezen, kleding en sieraden, brocante, maar ook alles voor in de tuin en talloze cadeau-ideeën. Als organisatie gingen wij actief op zoek naar bijzondere standhouders, om er zo voor te zorgen dat de Den Alerdinck Zomerfair een bijzonder aanbod kent!

 

Om veel bezoekers voor de fair te genereren richten wij ons op meerdere doelgroepen. Laag Zuthem ligt natuurlijk vlakbij Zwolle. Daarbij richten wij ons met de PR natuurlijk op de wijde regio. De Den Alerdinck Zomerfair vindt plaats aan het einde van het vakantieseizoen, er zijn op dat moment nog volop toeristen aanwezig in de regio. Ook hiervan verwachten wij veel belangstelling.

Randprogramma
Naast het aanbod van een grote variatie van diensten en producten binnen bovengenoemde thema’s, wordt er nog meer geboden aan de bezoekers. Met elke dag livemuziek, verschillende horecagelegenheden verspreid over de fair en de mogelijkheid om aan verschillende workshops deel te nemen, sluit het randprogramma goed aan op de fair.
Openingstijden

vrijdag 11 augustus 2017                     10.00 tot 18.00 uur
zaterdag 12 augustus 2017                  10.00 tot 18.00 uur
zondag 13 augustus 2017                    10.00 tot 18.00 uur

Voor meer info klik hier.

Artikel delen:
Foto 1