Pomp toertocht Heino gestart

HEINO – Ook dit jaar worden de Heinose Pompdagen op de zondag afgesloten met de Pomptoertocht. Deze tocht voor oldtimers en klassiekers, wordt al weer voor de 20e keer verreden. Het bouwjaar van het voertuig mag t/m 1984 zijn, bij de trekkers geldt een bouwjaar t/m 1969.

 

 

De route voert u door Salland en omstreken over kleine weggetjes en langs mooie plekjes. Vanaf Heino ging de tocht over de Heinoseweg ( de binnenweg naar Dalfsen) naar Dalfsen dus.

Voor de brom­fietsen en trekkers wordt een aparte route uitgezet. In verband met de veiligheid is het niet toegestaan om getrokken materieel aan te koppelen aan de trekkers.
Wellicht overbodig om te vermelden, maar voor de zekerheid doen we het toch: Het is verboden om personen mee te voeren, anders dan op een veilige, daartoe bestemde bijrijdersplek.

Om 11.15uur zijn gestart

Gezamenlijke tussenstop
12.15 – 15.15 uur           In de route is voor alle categorieën een tussenstop op Camping Heino

Aankomst
vanaf 14.35 uur             Binnenkomst van alle voertuigen
van 15.00 uur                Pomptoertocht Afterparty in de Hof van Rakhorst

Bij aankomst in Heino kun je na een ritje door het feestgedruis, uw voertuig opstellen in het centrum van het dorp. Wij vragen je om de aanwijzingen van de organisatie hier goed op te volgen, zodat de toeschouwers alle mooie en bijzondere voertuigen kunnen bewonderen terwijl je wat kunt napraten en nagenieten in het dorp. Om 15.00 uur wordt het centrum afgesloten voor de voertuigen en is het niet meer mogelijk om tussen de terrassen door te rijden.

Artikel delen: