“De Brincksanghers” uut Havelte treden op in Dalfsen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

“De Brincksanghers” uut Havelte treden op in Dalfsen

DALFSEN – HAVELTE – Rond de stamtafel van hotel-restaurant “Hoffmann’s Vertellingen” in Havelte, is onder aanvoering van de toenmalige uitbater Arend Bierman, in september 1983 het Havelter mannenkoor “De Brincksanghers” opgericht. Het koor bestaat uit een 30-tal leden, die graag zingen in een ontspannen sfeer.

 

Op donderdag 14 september zitten een aantal leden van dit mannenkoor met een caravanclub in Dalfsen. Het idee is om in plaats van de wekelijkse oefenavond op donderdag, een optreden te gaan verzorgen bij Het Boskamp in Dalfsen. Het is een openbaar optreden vanaf 20.00 uur,  waar u als Dalfsenaar en belangstellende bij mag zijn. Ze vragen geen entree.

Dus kom op tiet en geniet.

 

Het zijn mannen die één avond in de week onder leiding van hun enthousiaste dirigente een leuk repertoire willen instuderen.

Vanaf maart 2009 staat het koor onder inspirerende leiding van dirigente Trijnie de Boer.

Onder haar leiding brengen “De Brincksanghers” in hoofdzaak Engelstalige countrynummers, evergreens en Ierse Folksongs ten gehore.

Hiermee onderscheiden ”De Brincksanghers” zich van de overige koren in Drenthe.

Naast hun eigen concerten verlenen “De Brincksanghers” ook hun medewerking aan kerkconcerten, volksfeesten, koffieconcerten, nieuwjaarsconcerten, etc.

 

Donderdagavond 14 september a.s. om 20.00 uur

Entree: Gratis

 

Partycentrum Het Boskamp

Sterrebosweg 2

7722 KG Dalfsen

Tel. 0529-431712

www.hetboskamp.nl

Artikel delen:
Foto 1