Man met hoofddeksel” en “Vrouw met tas” achter glas - Foto: Paul Scholten
Foto: Paul Scholten

Man met hoofddeksel” en “Vrouw met tas” achter glas

DALFSEN – Paul Scholten van psdfotografie heeft afgelopen maandagmiddag een foto-expositie ingericht in de 3 vitrines van Albert Heijn Dalfsen in de Beltestraat. Tot en met eind februari 2018 is een afwisselende expositie te zien van de serie “Man met hoofddeksel” en “Vrouw met tas”.

 

In eerste instantie hangen er nu 9 portretten van bekende Dalfsenaren met pet of hoed.

Alle gefotografeerde mannen hebben met hun verhaal uitgebreid op Dalfsennet en in de Dalfser Courant gestaan. De teksten zijn nog steeds te lezen op Dalfsennet bij “Overige rubrieken” onder  “Man met hoofddeksel”.

 

Na een aantal weken zullen de tentoongestelde foto’s vervangen worden door foto’s van  andere Dalfsenaren (met hoofdeksel of tas).

 

Bovendien laat Paul u kennis maken met de serie Handen. Hij laat in enkele fotocollages zien dat een mens zijn twee handen eigenlijk niet kan missen. Ga kijken wat je allemaal met je handen kunt doen. Ook deze serie zal worden afgewisseld.

 

Hebt u – na het zien van de expositie – zin om mee te doen met de projecten  “man met hoofddeksel” of “vrouw met tas”, meldt u dan aan bij: psdfotografie@gmail.com.

 

 

 

 

Artikel delen: