Vrouw met tas deze week Trudie Kamer - Foto: Paul Scholten
Foto: Paul Scholten

Vrouw met tas deze week Trudie Kamer

DALFSEN – Vrouw met tas deel 10 – Trudie Kamer. Trudie ( niet met i of y!) is geboren Dalfsenaar en wil echt nooit ergens anders wonen. Zij is ook bij het wel en wee van Dalfsen betrokken via het burgerpanel. Zij heeft 5 tassen en wil op de foto met 2 van haar mooiste tassen.

Het zijn een grote boodschappentas en een rugzaktas met foto’s van honden geworden. Op de ene staan prints van allerlei hondenrassen en op de andere staat haar  favoriete hondenras – dat ze zelf ook heeft – de Franse buldog.

Als zij een tas bij zich heeft zit er altijd een “EHBO-kit” in voor het geval dat ze hulp moet verlenen. Trudie is namelijk voor velen bekend van haar werkzaamheden voor de EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen.

Volgens Trudie heeft elke vrouw in haar tas de volgende attributen bij zich: lekker luchtje, deo, papieren zakdoekjes en natuurlijk pen met papier.

Zij werkt al vele jaren als administratief medewerkster bij Mol diervoeding (heet nu Malanico); eerst in Dalfsen en nu in Nieuwleusen.

De hobby’s zijn:

– hond Bruce (genoemd naar de acteur waar ze nog steeds fan van is: Bruce Willis);

– natuurfotografie;

– borduren;

– zingen (enkel in huis en onder de douche);

– het automerk BMW; zelf rijdt ze in een witte.

Lang geleden was zij lid van muziekvereniging Excelsior (trommel en hoorn)  . Als ze een keer veel vrije tijd heeft, wil zij graag de trompet leren spelen.

Op de foto staat Trudie staat voor een volle “boekenkast”, maar zij houdt helemaal niet van lezen.

Trudie vindt zich best wel sportief, want zij staat bij sportevenementen vaak aan de zijlijn. Ook van sportkijken, kun je best moe worden.

Vrijwilligerswerk doet zij bij de EHBO-vereniging als bestuurslid (materiaalbeheer) en in de hulpverlening.

Vakantie is voor Trudie: lekker thuis “rommelen” en niet lang weg in Nederland of in het buitenland. Ze wil best een dagje weg (zoals naar een dierenpark), maar ze moet ’s avonds echt weer thuis in Dalfsen zijn.

Foto en tekst: Paul Scholten Dalfsen

Artikel delen: