College B&W bezoekt Hoonhorst

DALFSEN – HOONHORST – Op 31 oktober tijdens de gemeentelijke informatieavond om 20.00 uur in Zaal Kappers. Ieder jaar komt het college van burgemeester en wethouders op bezoek bij inwoners in de kernen. Op dinsdag 31 oktober bezoekt het college Hoonhorst om 20.00 uur in Zaal Kappers.

 

Tijdens deze gemeentelijke informatieavond brengen zij inwoners uit de kern op de hoogte van actuele gebeurtenissen in de buurt.

 

Onderwerpen en vragen
De onderwerpen die in ieder geval besproken worden zijn o.a. de transformatie in het sociaal domein, de stand van zaken rondom de N35 en de vliegroutes Lelystad Airport. Het college hoort graag wat onder inwoners leeft. Daarom is er tijdens de informatieavond de mogelijkheid vragen te stellen aan de collegeleden. U kunt uw vraag vooraf ook mailen naar deze link.  Dat kan tot uiterlijk maandag 30 oktober.

 

Uw vraag wordt dan tijdens de avond beantwoord. De wijkuitvoerder is aanwezig om vragen op het gebied van de openbare ruimte te beantwoorden. U bent van harte welkom
De informatieavond begint om 20.00 uur en vindt plaats bij Kappers. Namens Plaatselijk Belang Hoonhorst en het college van burgemeester en wethouders bent u van harte welkom!

Artikel delen: