Nacht van de nacht dit jaar in een nieuw jasje - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Nacht van de nacht dit jaar in een nieuw jasje

DALFSEN – De traditionele nacht van de nacht  morgen, zaterdag 28 oktober, is dit jaar in een geheel nieuw jasje gestoken. Een andere aanpak, een nieuwe route en een andere opzet. De aanvang is gewoon weer om 19.30 uur. ( men kan zich vandaag nog opgeven) bij Het Boskamp in het Sterrebos.

Om 19.30 wordt er eerst een kindergedicht voorgelezen, deze is van de winnaar van de inzendingen waar men een mooie prijs mee kon winnen. Vervolgens worden de groepen ingedeeld. De helft gaat een nieuwe route wandelen olv van natuurgidsen, de andere helft gaan met huifkarren op pad. Onderweg is er een wisseling.

Bij terugkomst Bij Het Boskamp krijgt iedereen een kop soep aangeboden van de gemeente Dalfsen.  Vervolgens wordt ook nu weer een winnend gedicht voorgelezen ingezonden door een volwassene. De wethouder de Heer van Leeuwen, zal de prijzen uitreiken aan de winnaars van de inzenders van die prachtige gedichten die ook nog eens in een boekje zijn verwerkt. Wilt u nog deelnemen dan kunt u zich nog tot vanavond opgeven via info@hetboskamp.nl Het kost u helemaal niets. Het Boskamp is te vinden aan de Sterrebosweg no. 2 in Dalfsen

Deze avond wordt u aangeboden door de gemeente Dalfsen

Artikel delen: