Dalfsennet gaat binnenkort met Kalshoven mee

Dalfsennet gaat binnenkort met Kalshoven mee

DALFSEN – In heel de gemeente Dalfsen wemelt het van de zonnepanelen. Want de gemeente Dalfsen is gewoon heel duurzaam bezig. Ook via duurzaam Hoonhorst zijn enkele jaren geleden gigantisch veel vierkante meters zonnepanelen geplaatst. Maarrr….. Die zonnepanelen moet je, als je er optimale rendement van wil hebben, wel regelmatig schoon maken.(of beter gezegd: schoon laten maken)

Niet iedereen gaat zelf op het dak klimmen, dat zou ik ook maar niet doen als je geen goed klim- of steigermateriaal hebt. Daar zijn bedrijven voor, die dat veel sneller, veiliger en beter kunnen. In het verleden moesten deze bedrijven vaak van ver komen.

Maar sinds kort kan dat ook door een Dalfser bedrijf, als we het toch over duurzaam hebben. Die komen bij je kijken ( of ze o.a. iets met een hoogwerker kunnen doen) voor een prijsopgave.  En indien nodig pakken ze ook nog je dakraam mee, want ze zijn er toch en het is dan zo gepiept. Later meer. Dalfsennet gaat mee, niet om te poetsen maar voor een verslag. Bij deze klus: Dalfsennet dus…

Artikel delen:
Foto's 2
Dalfsennet gaat binnenkort met Kalshoven mee