Open dag verschillende bedrijven aan de Vesting

Open dag verschillende bedrijven aan de Vesting

DALFSEN – We schreven al eerder over een paar bedrijven ivm de open dag a.s. zaterdag aan de Vesting in Dalfsen. We hebben het nog niet gehad over Bouwcenter Schippers en ‘Bouwtektuur’ aan de Wannestraat / de Vesting in Dalfsen  van start gegaan.

 

Bouwtektuur is een jong, flexibel en veelzijdig bouwkundig teken- en adviesbureau, welke is opgericht door Bas Rienties en Johnny Boxebeld. Beiden hebben jarenlange ervaring elders in deze branche. Zij verzorgen complete projecten, van de allereerste schets tot en met de bouwbegeleiding, en alle tussenliggende onderdelen daarvan.

 

Bouwtektuur richt zich, naast woningbouw en utiliteitsbouw, ook op de agrarische sector en is in deze sectoren voldoende ervaren en gespecialiseerd. Opdrachtgevers zijn o.a. particulieren, bouwbedrijven, organisaties, collega tekenbureaus en de agrarische sector c.q. dienstverlening. Ieder project is uniek, iedere samenwerking bijzonder. Maak kennis met het team van Bouwtektuur en kom naar ons “open huis”op  aanstaande zaterdag samen met de buren.

 

Schippers

Een andere buur is Bouwcenter Schippers die ook meedoet aan deze opendag. Wil jij niets missen op het gebied van het laatste bouwnieuws? Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de bouwsector? Van vakdagen tot de nieuwste trends op het gebied van duurzaamheid, innovatieve producten en materialen en algemene ontwikkelingen? Volg ons dan op de voet en kom ook zaterdag hier even een kijkje nemen op onze open dag. Zo mis je niks. Altijd actuele informatie, ook dan. Bouwcenter, weet hoe ’t werkt. Kom gluren ook bij onze buren.

 

 

Artikel delen:
Foto's 2
Open dag verschillende bedrijven aan de Vesting