Noggus&Noggus start kerstverkoop met grandioze Kerstmarkt

Noggus&Noggus start kerstverkoop met grandioze Kerstmarkt

Regio – Buiten wordt het kouder en donkerder, binnen is het hoog tijd voor licht en gezelligheid. Als het aan Noggus&Noggus ligt, gaat iedereen een mooie, warme periode tegemoet. Met volop kerstspullen die in groten getalen staan te wachten op een mooi, nieuw plekje, en binnenkort sfeervolle kerstmarkten in Dalfsen en Staphorst. Voor een kerstsfeer met een bijzonder, duurzaam tintje!

De bezoekers van Noggus&Noggus vragen er al weken naar: ‘Wanneer komen de kerstartikelen weer?’ Zij kunnen vanaf heden hun hart ophalen. De medewerkers van Noggus&Noggus hebben de afgelopen weken hard gewerkt om de kerstspullen die het hele jaar door met karrenvrachten vol worden ingeleverd, uit te zoeken, te sorteren en op te poetsen. En er zitten heel wat prachtige spullen bij! In november organiseren de vestigingen in Staphorst en Dalfsen weer de traditionele kerstmarkten met bijzondere optredens en volop keuze.

Het programma:

Op zaterdag 11 november houdt Noggus&Noggus aan de Singel 19 in Dalfsen van 9.00 tot 16.00 uur een grote Kerstmarkt. Het aanbod is geweldig dit jaar, dus de bezoekers hebben volop keuze. Tussen het snuffelen door kunnen ze genieten van chocolademelk met een koekje.

Vanaf 13 november zullen ook de andere vestigingen van Noggus&Noggus in Ommen, Staphorst en Hasselt in kerstsfeer gebracht worden. Het assortiment zal tussentijds regelmatig worden aangevuld, zodat er voor iedereen bij elk bezoek iets moois te vinden is, dat past bij het eigen kerstgevoel in huis en tuin.

Artikel delen: