Wethouder wil langetermijnoplossing voor velden VV Hoonhorst - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Wethouder wil langetermijnoplossing voor velden VV Hoonhorst

HOONHORST –  “Extra zand storten en wat graszaad strooien is geen oplossing”, aldus wethouder Jan Uitslag maandagavond over de drassige trainingsvelden van voetbalvereniging Hoonhorst.

Maandagmiddag zaten het bestuur en de wethouder aan tafel om hierover te praten. De CDA-politicus liet weten een voorkeur te hebben voor een langetermijnoplossing. Hij wil zich eerst goed oriënteren op de inhoud van het rapport ‘behoefteninventarisatie wedstrijd- en trainingsaccomodatie’ dat VV Hoonhorst samen met Plaatselijk Belang Hoonhorst opstelde, alvorens met een voorstel te komen.

Volgens de voetbalclub zijn de velden aan vervanging toe en dat geldt ook voor de gammele verlichting. Maar de zompige oefenvelden hebben echt prioriteit. Zowel spelers, trainers als het bestuur lopen daar voortdurend tegenaan. Maandagochtend schreef de voetbalclub het volgende op Twitter:

“Hier moeten vanavond 3 jeugdteams op trainen !! Het is nu begin Nov. ! Hoe moet dat in febr. en maart?? Vanmiddag gesprek met wethouder Uitslag hierover @gem_dalfsen”

 

Artikel delen:
Foto 1