Nog ideeën nodig voor het Kerst ‘diner’?

LEMELERVELD – Kom naar de workshop feestelijke hapjes maken met Edith! Wat zet je met de feestdagen aan lekkere hapjes op tafel? Edith Westendorp gaat op dinsdag 19 december antwoord geven op die vraag tijdens een workshop in Kulturhus de Mozaïek te Lemelerveld.

Edith gaat de deelnemers leren lekkere hapjes te maken en men krijgt de recepten hiervan mee. Eerder was de workshop een doorslaand succes, mede vanwege de grote variatie in de hapjes. Edith komt dit jaar met weer nieuwe recepten met ‘voor elk wat wils’. Alles is eenvoudig thuis te maken met goed verkrijgbare ingrediënten. De recepten zijn duidelijk omschreven en ook krijgt men tips voor een creatieve presentatie. Samen vormen de gerechten een gezellig buffet en ook afzonderlijk komen ze goed tot hun recht.

“Ik ga uit van een makkelijke bereidingswijze, puur van smaak en gerechten die echt door iedereen te maken zijn. En natuurlijk moet de workshop ook gezellig zijn”, zegt Edith enthousiast. De workshop wordt gehouden van 19.00 tot 22.00. Natuurlijk krijg je na afloop een receptenboekje mee en sluit je af met smullen van alle versbereide hapjes. Voor informatie en aanmelding info@kulturhuslemelerveld.nl of bel met 0572 370306

 

Artikel delen: