Mantelzorgers verdienen een compliment

DALFSEN – Wethouder Jan Uitslag gaf in een persbijeenkomst aan dat mantelzorgers van grote waarde zijn voor de gemeenschap en een compliment verdienen. De eerste bijeenkomst is geweest en onze waardering is groot. Elk jaar geeft de gemeente Dalfsen mantelzorgers die zich aanmelden een mantelzorgers waardering cadeau.

Volgens de wethouder zijn er in de gemeente Dalfsen ongeveer 8000 mantelzorgers, daarvan hebben zich in 2016 ongeveer 500 personen aangemeld om voor het cadeau in aanmerking te willen komen.

Om mee te dingen moet de mantelzorger zich wel aanmelden of aangemeld worden. Wij van de gemeente Dalfsen willen die zorg graag ondersteunen en ieder die zich daarvoor aanmeld kan een vergoeding krijgen van € 100,-

Bent u een mantelzorger? Of krijgt u ondersteuning van een mantelzorger? Meld uzelf, of deze persoon, aan voor de Mantelzorgwaardering 2017. Dit kan via het digitale contactformulier op www.dalfsen.nl/mantelzorgwaardering. Heeft u geen beschikking over internet? Dan is het mogelijk om u schriftelijk aan te melden. Daarvoor kunt u het formulier invullen dat klaar ligt bij de servicepunten in Nieuwleusen en Lemelerveld, in het gemeentehuis in Dalfsen en bij de werkgroepen mantelzorg. Aanmeldingen die tussen 1 december 2017 en 1 maart 2018 zijn ontvangen, worden in behandeling genomen.

Lees het persbericht even goed door.

Wvdv

Artikel delen: