Doe mee met de grootste sportquiz van 2018

Doe mee met de grootste sportquiz van 2018

DALFSEN – 2018 staat in het teken van Olympische Spelen en Teamspirit. Hoe kun je dat beter bewerkstelligen dan door met een eigen team deel te nemen aan een sportquiz. En wel de grootste en gezelligste sportquiz van het jaar in Het Boskamp in Dalfsen.

Er kunnen maar liefst 150 teams meedoen.

Schrijf je in als team van drie personen, waarvan er één de teamcaptain is. Vanaf februari gaat de quiz van start in het sfeervolle Het Boskamp.

Wie het tot de finale schopt, draait drie ronden mee. Dat zijn dan natuurlijk drie super gezellige pub-avonden! De 10 beste teams spelen in april de finale.

Sportief of niet, iedereen kan meedoen

Dus; werk jij in een leuk team van collega’s en zie je een uitdaging wel zitten? Sport jij wekelijks met een aantal maten waar je wel een paar gezellige pub-avonden mee wilt doorbrengen? Denk jij: die voetbalmaten van mij mogen wel eens uitgedaagd worden? Je familie houdt wel van een spelletje of je ziet het wel zitten met die sportminnende broer en niet-sportieve zus van je, of andersom… Schrijf je in. Iedereen mag meedoen, als je maar een team vormt!

Deelname kost slechts 7,50 per team incl. drie drankjes.

Meer weten? Check www.sportquizdalfsen.nl

Artikel delen: