Oplossing prijsvraag brandblussers

Oplossing prijsvraag brandblussers

DALFSEN – Elke Dalfsenaar weet dat onlangs het touringcarbedrijf van Robbert Zwiep ( South West Tours) naar De Vesting 37 is verhuist. En als je daar langs komt dan zie gelijk hoe enorm veel bussen en brandblussers dit bedrijf heeft.

Vandaag kwam ik daar langs op mijn fiets  En zie achter elke bus een brandblusser staan. Ik had geen idee waarom. Deze vraag hebben we dan ook neergelegd bij de eigenaar van dit touringcarbedrijf. Zelf dacht ik aan verschillende mogelijkheden, het antwoord was wel simpel.

We vroegen de kijkers of die enig idee hadden waarom die brandblusser bij elke bus bij stonden.

We geven u drie mogelijkheden waar u uit kan kiezen. Eentje is de juiste. Bijna iedereen ging voor antwoord no.3. Dat was ook de juiste, lees hier het antwoord van de busondernemer:

De brandblussers die je vandaag achter onze touringcars zag staan kregen hun jaarlijkse controlebeurt. Touringcarbedrijf South West Tours is een SKTB keurmerk bedrijf en ISO gecertificeerd en als zodanig hebben we niet alleen kwaliteit en gastheerschap hoog in het vaandel staan, maar ook veiligheid. En een goed functionerende brandblusser behoort dus tot de standaarduitrusting van onze voertuigen.

Slechts 1 inzender ging voor antwoord no1.

No 2. was niet gelovenswaardig genoeg.

Iedereen bedankt voor het mee doen.

Foto's 3
Oplossing prijsvraag brandblussers
Oplossing prijsvraag brandblussers
Artikel delen: