Burgemeester Noten ontvangt verkiezingsprogramma CU - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Burgemeester Noten ontvangt verkiezingsprogramma CU

DALFSEN – Burgemeester Noten ontvangt verkiezingsprogramma ChristenUnie Dalfsen. Donderdagmiddag 1 februari ontving burgemeester Noten het verkiezingsprogramma ‘Samen Waardevol’ voor 2018-2022 van de ChristenUnie Dalfsen. Lijsttrekker Luco Nijkamp, voorzitter Evert Goldsteen en campagneleider Michiel Veldman reikten het programma uit.

 

Onder het motto “Samen Waardevol” richt de ChristenUnie zich op een samenleving waarin iedereen meetelt, we investeren in de toekomst van onze kinderen en we met elkaar samenwerken aan veiligheid. ChristenUnie vindt het belangrijk dat er de komende vier jaar een goed en betrouwbaar bestuur komt voor de inwoners van gemeente Dalfsen. Luco Nijkamp vertelt hierover: “Voor de ruim 28.000 inwoners gaan we aan de slag onder het motto “Samen Waardevol”, met als doel een samenleving waarin iedereen meetelt. We investeren in de toekomst van onze kinderen en we werken met elkaar aan veiligheid. Als je deze drie thema’s uitwerkt merk je hoe breed en concreet deze zijn. Ik zou zeggen: laat je inspireren door ons programma. En begin gerust bij de samenvatting om een beeld te krijgen!”

 

Verantwoordelijkheid voor toekomst
Het programma ‘Samen Waardevol’ staat in het teken van samen zijn en samen doen. Duurzaamheid is daarbij een van de belangrijke thema’s. “Onze plek hier in Dalfsen mooier voor onze kinderen achter laten dan we ‘m zelf hebben gekregen. Dit past in onze opdracht als rentmeesters en het is onze verantwoordelijkheid voor toekomstige generaties. Dat kan groots lijken, maar meestal begint het klein in je eigen leefomgeving”, geeft Luco aan. Zo geeft ChristenUnie Dalfsen warme steun aan de Duurzame Dorpen en zijn ze voor een versnelling naar eigen energievoorziening Noten ontvangt verkiezingsprogramma ChristenUnie Dalfsen
Donderdagmiddag 1 februari ontving burgemeester Noten het verkiezingsprogramma ‘Samen Waardevol’ voor 2018-2022 van de ChristenUnie Dalfsen. Lijsttrekker Luco Nijkamp, voorzitter Evert Goldsteen en campagneleider Michiel Veldman reikten het programma uit. Onder het motto “Samen Waardevol” richt de ChristenUnie zich op een samenleving waarin iedereen meetelt, we investeren in de toekomst van onze kinderen en we met elkaar samenwerken aan veiligheid.
ChristenUnie vindt het belangrijk dat er de komende vier jaar een goed en betrouwbaar bestuur komt voor de inwoners van gemeente Dalfsen. Luco Nijkamp vertelt hierover: “Voor de ruim 28.000 inwoners gaan we aan de slag onder het motto “Samen Waardevol”, met als doel een samenleving waarin iedereen meetelt. We investeren in de toekomst van onze kinderen en we werken met elkaar aan veiligheid. Als je deze drie thema’s uitwerkt merk je hoe breed en concreet deze zijn. Ik zou zeggen: laat je inspireren door ons programma. En begin gerust bij de samenvatting om een beeld te krijgen!”
Verantwoordelijkheid voor toekomst
Het programma ‘Samen Waardevol’ staat in het teken van samen zijn en samen doen. Duurzaamheid is daarbij een van de belangrijke thema’s. “Onze plek hier in Dalfsen mooier voor onze kinderen achter laten dan we ‘m zelf hebben gekregen. Dit past in onze opdracht als rentmeesters en het is onze verantwoordelijkheid voor toekomstige generaties. Dat kan groots lijken, maar meestal begint het klein in je eigen leefomgeving”, geeft Luco aan. Zo geeft ChristenUnie Dalfsen warme steun aan de Duurzame Dorpen en zijn ze voor een versnelling naar eigen energievoorziening

Foto 1
Artikel delen: