De Marie Kievitsbosch wandeling nog een keer: 4 mrt.

De Marie Kievitsbosch wandeling nog een keer: 4 mrt.

DALFSEN – STERREBOS – Wegens overweldigende belangstelling (de vorige keer liepen er meer dan 50 wandelaars mee) komt er een herhaling van de Marie Kievitsboschwandeling vanaf het Boskamp op zondagmiddag 4 maart. Een ruim 2,5 uur durende wandeling welke gaat vanaf Het Boskamp, eerst over de stuifwallen richting de Diezerstraat.

Afhankelijk van het weer eerst een ommetje over het Willemspad en langs Jans Bankje. Er wordt verteld wat gaat er gebeuren met het omleggen van de Marswetering en de aanleg van de vistrappen. We wandelen door het Engelsewerk, langs Den Aalshorst en natuurlijk naar de Schrieversdiek waar het stamhuis van de Kievitsbosch familie ooit heeft gestaan. (Zandwijk). Via Het Sterrenbos gaan we weer terug naar het startpunt waar u nog van nog van de wandeling kunt nagenieten.

Zoals het er nu uitziet is zondag 4 maart een uitgelezen dag om te wandelen, licht vriezend  in de nacht en mogelijk een beetje sneeuw, maar vooral niet te koud. De zaal is op zondag open vanaf 12.00 uur en inloop voor de wandelaars vanaf 13.00 uur, maar het vertrek is om 14.00 uur. De wandeling zal een kleine 6 km zijn. Het is helaas niet geschikt voor wandelwagens. Kosten voor deelname aan deze wandeling slechts 1 euro p.p.
Op het eindpunt is weer heerlijke snert en balkenbrij verkrijgbaar.

Artikel delen:
Foto 1