Gemeentebelangen staat op de beurs in Nieuwleusen! - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma

Gemeentebelangen staat op de beurs in Nieuwleusen!

NIEUWLEUSEN – De komende 3 dagen staat Gemeentebelangen op de ondernemersbeurs, (locatie de Schakel bij de sportvelden). Wij kijken met veel belangstelling uit naar de beurs in Nieuwleusen, mede door de goede ervaringen op de Damitobeurs in Dalfsen, waar we al vaker hebben gestaan, aldus Jos Ramaker, fractievoorzitter en lijsttrekker van Gemeentebelangen.

We willen graag in gesprek komen met de inwoners, de ondernemers van Nieuwleusen en andere belangstellenden.
Dit om Nieuwleusen vitaal en betrokken te houden. Een goed gesprek levert vaak nuttige informatie op voor ons als lokale partij waar we later weer mee aan de slag kunnen om verbeteringen te kunnen aanbrengen in het beleid van de gemeente Dalfsen.

Ook De Spil, het nieuwe kulturhus, moet straks een mooie verbinding worden met en door allerlei organisaties en verenigingen in Nieuwleusen.

De ondernemers zijn belangrijk voor de leefbaarheid in het dorp en dragen de verenigingen een warm hart toe met de vele sponsoractiviteiten. En daar zijn we trots op als Gemeentebelangen! Dit moeten we koesteren, aldus wethouder André Schuurman.

U bent dus van harte welkom in de GB stand nummer 20, ook onze vertegenwoordigers uit Nieuwleusen, wethouders André Schuurman en kandidaat raadslid Wim Pessink zijn op diverse momenten aanwezig.

Net als op eerdere beursdagen bent u welkom voor een goed gesprek en kunt u een Gezellig Bakkie komen doen!

Artikel delen:
Foto 1