De Bevers – WSV - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

De Bevers – WSV

LEMELERVELD – Nadat we afgelopen zaterdag de koploper in 2 sets goed partij konden bieden was vandaag de nr. 2 aan de beurt om bij ons in Lemelerveld op bezoek te komen. Tijdens de bekerwedstrijd eerder dit seizoen gingen we er vrij kansloos af tegen WSV. Een goed team met de ambitie om volgend jaar in de Topdivisie te spelen.

De afgelopen week hebben we erg goed en gefocust getraind en we hadden dan ook erg veel zin om te laten zien hoe we het de nr. 2 lastig konden maken.

In de 1e set liepen we tot de 20 keurig mee maar lieten we het daarna, vooral door eigen fouten, lopen. Met als gevolg een 25-21 verlies.

De 2e en 3e set verliepen wat moeizamer van onze kant. Een groot blok aan de andere kant, een te hoog foutenpercentage en te weinig serve druk zorgde voor een 25-17 en 25-18 verlies.

Om toch een punt over te houden aan deze wedstrijd moesten we volle bak die 4e set in. Ook daar lieten we zien met fasen prima mee te kunnen met de top van de 1e divisie maar boven de 20 tekort te komen. Ook deze set ging met 25-21 naar de dames uit Warnsveld.

Helaas dus geen punten in de degradatiestrijd. Nog 4 wedstrijden te gaan waar we zullen moeten knokken om op de 10e plek te komen om PD af te dwingen.

Aankomende zaterdag gaan we naar Dash uit Vorden.

 

Artikel delen: