Reactie lijsttrekker P.v.d.A.

DALFSEN – Die klom vannacht na 3 uur nog in de pen voor de kijkers van Dalfsennet: Lieve Dalfsenaren, Toen ik vanavond richting het gemeentehuis ging druppelden de uitslagen uit andere gemeenten al flink binnen. Die lieten grote verschillen zien in de uitslagen voor de PvdA. In de Randstad veelal verlies, in plaatsen in het noorden en het oosten verlies, handhaving en soms een kleine plus.

Gedurende de avond bleek al snel dat we het goed hadden gedaan. Met als eindresultaat een verdubbeling van 1 naar 2 zetels!

Ik ben enorm trots op ons resultaat. Wij hebben als PvdA de afgelopen periode een sterke campagne gevoerd waar veel Dalfsenaren zich in konden herkennen. Ik wil op de eerste plaats mijn campagneteam bedanken. Een enthousiaste groep Dalfsenaren die zich met hart en ziel inzet voor een groen en sociaal Dalfsen

Dank voor het vertrouwen en wij zullen de komende jaren er alles aan doen uw vertrouwen waar te maken.

Ik wil vanaf deze plek Gemeentebelangen feliciteren met het handhaven van de “koppositie”. Ik vind het vervelend voor het CDA dat zij op één stem na een restzetel mis lijkt te lopen. Wij weten hoe het voelt om laat op de avond een zetel te verliezen. Sterkte!

Verder felicitaties aan alle andere partijen die in ieder geval de raadszetels die ze hadden in kunnen blijven.

Dalfsen, bedank! Ik ga nu eerst slapen en daarna keihard aan de slag. Voor Dalfsen!

Hartelijke groet,

Leander Broere
Lijsstrekker PvdA Dalfsen

Artikel delen: