Op bezoek bij Mirjam Booij van VeerKracht!    - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Op bezoek bij Mirjam Booij van VeerKracht!   

NIEUWLEUSEN – Deze week waren we op bezoek bij Mirjam Booij –Hendriks in Nieuwleusen. Ze doet meer dan alleen begeleiding, ze is ook te boeken als  spreker op uitvaarten, een thema-avond rondom rouw en verlies.

 

Ook wil ze u laten genieten en tot rust laten komen in  een stilte-wandelingen.  Dit is een greep uit de mogelijkheden die  van Praktijk VeerKracht uit Nieuwleusen biedt. Toen onze kinderen wat ouder waren verteld Mirjam, heb ik mijn HBO- studie Maatschappelijk Werk afgerond en deed ervaring op binnen diverse instellingen. Ook was ik op dat moment mantelzorger van mijn ernstig zieke man. Hij heeft nu 14 jaar een donornier en het gaat goed met hem. Zelf heb ik eveneens, samen met mijn Schepper, hobbels moeten nemen en overwinnen in het leven. Daar ben ik sterker uitgekomen.

 

Zo mag ik naast mijn expertise ook ervaringsdeskundigheid inzetten binnen mijn praktijk, die ik nog maar een paar jaar geleden startte. ‘k Ben een laatbloeier en erg gedreven. Een beetje tegenwind maakt het beste in mij los. Graag lever ik maatwerk; kijk wie jij bent en zet vervolgens in wat je nodig hebt, vaak vanuit een contextuele visie. Integriteit, vertrouwen en echtheid vind ik erg belangrijk. ’k Ben een tikkeltje eigenwijs.

Denken in mógelijkheden is de slogan van mijn praktijk, dus als het niet rechtsom gaat, moet het maar linksom. Graag bereik ik mijn doel. ipv en anders dwars er door heen, ik zal mijn doel bereiken. Ik ervaar het telkens weer als bijzonder om in een kwetsbare fase van iemands leven een eindje mee te mogen lopen en naast handvaten aanreiken, aanwezige kwaliteiten van iemand zelf in te zetten. Mooi om te zien hoe iemand de draad weer oppakt. Wat heb ik toch een prachtig beroep !en dat mogen de kijkers van Dalfsennet best weten!  Als mensen meer over mij kunnen ze kijken op mijn website  www.praktijkveerkracht.info

 

 

Artikel delen: