Aangepaste speeltuin bij Imminkhoeve - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Aangepaste speeltuin bij Imminkhoeve

LEMELE – Imminkhoeve heeft namelijk een belevenis-speeltuin die toegankelijk is voor ieder kind. Want handicap of geen handicap, elk kind zou toch buiten moeten kunnen spelen? Op dit moment zijn er maar een handjevol aangepaste speeltuinen in Nederland. 

In samenwerking met De Speeltuinbende heeft Imminkhoeve uitgezocht wat er nodig is om een nieuwe speeltuin toegankelijk te maken voor álle kinderen, met of zonder handicap.

Voor Imminkhoeve staat samen spelen centraal, wat met de belevenis-speeltuin ook echt mogelijk is. De nieuwe speeltuin past sluit daarbij perfect aan op alle onze breed toegankelijke vakantieaccommodaties.
Wij zijn iedere dag geopend vanaf 10.00u tot 21.00u geopend en ouders, begeleiders en opa of oma gemakkelijk een oogje in het zeil houden.

Tip van Immi: Iedere woensdagmiddag is er een gezellige speelmiddag. Ontdek onze nieuwe speelkist boordevol spelletjes van Earth Games: een merk dat spelmaterialen ontwikkelt die een positieve invloed op ontwikkeling en gedrag hebben.

 

Artikel delen:
Foto 1