GVN was actief op meerdere wedstrijden - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

GVN was actief op meerdere wedstrijden

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag was het een topdag voor GVN uit Nieuwleusen. GVN was actief op meerdere wedstrijden. Zo waren er in Nieuwleusen de finales van de 6 de divisie regio Overijssel. GVN wist goed mee te komen. Kim van Zwol, Jeugd  2, greep net naast de prijzen, ze moest zich tevreden stellen met een 4 de plaats.

 

Maar Kim heeft dit seizoen een goede vooruitgang geboekt en zal deze lijn zeker doorzetten. In dezelfde finale werd Iris Strijker 8 ste en Eveline van den Berg 16 de.

Ook Fleur Stolte, senior, liet van zich spreken. Door de brug niet helemaal foutloos te turnen moest ze genoegen nemen met een 7 de plaats.

GVN kan terug kijken op een geslaagde en goed georganiseerde wedstrijd.

Tegelijkertijd waren er in Winterswijk de Districtsfinales van de 4 de Divisie Regio Oost.  Hierbij mochten in de ochtend wedstrijd Kristy van den Hoogen en Esmee Visscher turnen. De tegenstand was erg hoog. Beide turnsters hebben een goede wedstrijd geturnd. Maar moesten genoegen nemen met plaatsten in de middenmoot. Deze twee turnsters hebben met deze wedstrijd afscheid genomen van de vaste oefenstof en mogen volgend seizoen de keuze gaan turnen. Ook bij de senioren was het niveau erg hoog. Hier hebben Lisette van Hulzen en Henea van Dijken een prima wedstrijd geturnd. Lisette werd 14 de en Henea 24 ste.

Als laatste waren de dames van de springgroep naar Rijssen vertrokken voor hun wedstrijden voor individueel toestel springen. Veel springsters en veel wisselende resultaten.

Maar wel met goede scores.

Airtrack:  Jeanine Schaapman 3 de op Airtrack.

Minitramp Pegagsus: Renske Bijlenga 2 de, Jeanine Schaapman 3 de.

Plank Pegasus: Myrthe Brekveld 2 de, Judith Huls 3 de.

De volgende wedstrijden zijn op zaterdag 12 mei, De individuele Toestel finales Regio Oost.

 

 

Bij gevoegde foto is van Renske Bijlenga en Jeanine Schaapman

Artikel delen: