Crossmotor weggenomen - Foto: Politie Dalfsen
Foto: Politie Dalfsen

Crossmotor weggenomen

DALFSEN – Op 17 juli is er een crossmotor weggenomen bij een landbouwmechanisatiebedrijf aan de Hessenweg. Heeft u informatie, neem dan contact op met de politie.

Het bleek dat er omstreeks 17:50 uur een man met een witte bus was komen aanrijden bij het bedrijf en deze man heeft een proefrit op de crossmotor gemaakt op afgesloten terrein. Omstreeks 18:30 uur wist de man toch de openbare weg te bereiken en is hard weggereden op de crossmotor, uiteindelijk in de richting van een nabijgelegen hotel/restaurant, eveneens aan de Hessenweg. De witte bus waarmee de man kwam aanrijden, heeft de man als onderpand achtergelaten bij het bedrijf.

Getuigen meldden ons dat zij rond diezelfde tijd gezien hebben dat er op de parkeerplaats van dit hotel/restaurant een (vieze) blauwe bus heeft gestaan, zonder kentekenplaat aan de voorzijde. Naar verluidt zou de crossmotor in deze bus zijn gezet en is deze bus vervolgens weggereden, vermoedelijk over de Hessenweg in de richting van Zwolle.

De achtergebleven witte bus, bleek enkele weken geleden te zijn gestolen uit regio Utrecht. Deze is door ons in beslag genomen voor verder onderzoek. De recheche is een onderzoek gestart naar deze gewiekste diefstal. De crossmotor betreft een blauw/witte Yamaha YZ450F. (zie foto)

Heeft u gisteravond iets gezien van deze crossmotor of van de blauwe bus bij het hotel/restaurant en kunt u ons daar meer over vertellen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0900-8844 of stuur een PB via  Facebook

 

Artikel delen: