Damitobestuur stelt tweede taart beschikbaar aan Jopie’s Groene Wereld en Enjoy. - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma

Damitobestuur stelt tweede taart beschikbaar aan Jopie’s Groene Wereld en Enjoy.

DALFSEN – Opnieuw is er een mijlpaal bereikt in de voorbereiding van de driejaarlijkse Damito consumentenbeurs. Deze beurs vindt plaats op 7,8 en 9 maart 2019.

In maart van dit jaar konden we u melden dat al 25% (450m2) van de beschikbare ruimte was ingevuld. Dit leverde een taart op voor Bos bedden uit Nieuwleusen. Deze ondernemer was de inschrijver die de eerste 25% heeft volgemaakt. Inmiddels is 50% van het aantal te verhuren vierkante meters beschikbaar gesteld. Jopie’s Groene Wereld in combinatie met Enjoy zullen op de beurs verschijnen. Jopie’s Groene wereld bestaat o.a. uit een tuincentrum met een ruime variatie aan vaste en eenjarige tuinplanten.

Daarnaast geeft Joop Bekedam graag advies over uw tuin. Enjoy heeft o.a. ruim keus in woondecoratie. Dit en nog veel meer bevindt zich aan de Welsummerweg in Dalfsen. Donderdagmiddag heeft het Damito bestuur deze taart dan ook ‘van Harte!’ uitgereikt aan Joop en Saskia. Als vanouds sponsort Bakkerij van der Most de uit te reiken taarten.

Het Damito bestuur waardeert hiermee het behaalde resultaat in zo’n kort tijdsbestek en nodigen ondernemers dan ook ‘van Harte!’ uit zich snel aan te melden voor de resterende vierkante meters, voor het te laat is. Voor meer informatie over de Damitobeurs van 2019 en wanneer u zich wil aanmelden kunt u terecht op de www.damito.nl

Artikel delen: